Financiële administratie en loonadministratie

Linden tilt administraties naar een hoger plan

Meer inzicht, minder fouten. Altijd up-to-date inzicht in uw administratie, en direct kunnen sturen op actuele cijfers. Er zijn meer dan genoeg redenen waarom u uw financiële administratie en loonadministratie zou willen uitbesteden. Een mogelijke kostenbesparing is er slechts een van. Profiteer van de veelzijdigheid van Linden accountants.

Steeds vaker gaan de financiële administratie en loonadministratie hand in hand. Kwestie van toegenomen raakvlakken door gewijzigde wet- en regelgeving in de afgelopen jaren. Ook hier volgt Linden accountants de ontwikkelingen op de voet. Leergierige accountants die over de grenzen van hun vakgebied heenkijken en het speelveld overzien. Om vroegtijdig te kunnen inspelen op de veranderende wetgeving investeert Linden accountants voortdurend in actuele kennis.

Uitbesteden is ruimte winnen

Hoe belangrijk zijn continuïteit en flexibiliteit voor u? Het volledig uitbesteden van uw financiële en loonadministratie heeft zo zijn voordelen. Linden accountants heeft alle relevante kennis en expertise in huis, en loopt voorop in automatisering. Daardoor kunnen wij uw administratie efficiënter, accurater en voordeliger voeren. Wat dat betekent in de praktijk? Geen zorgen of uw administratieve processen doorlopen bij ziekte en vakantie. Meer armslag om mee te bewegen als de onderneming groeit of krimpt. Alle zekerheid dat uw administratie voldoet aan de wet- en regelgeving. En het allerbelangrijkste: de ruimte om u volledig op uw core-business te richten.

Snel en veilig

Waarom ingewikkeld doen als het elektronisch kan? Linden accountants is graag behulpzaam om het uitwisselen van data en het versturen van bestanden naar ons kantoor gestroomlijnd te laten verlopen. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden voor het veilig versturen van zowel kleine als grote bestanden. Zonodig kijken we via TeamViewer mee op uw beeldscherm.

Boekhoudsoftware

Linden accountants waarborgt een volledig digitale administratie. Wij werken met Multivers programmatuur van Unit4 Bedrijfssoftware, gecombineerd met Basecone (scannen en herkennen). Via de Management Monitor geven wij u volledig inzicht in uw administratie. Klanten zonder Multivers kunnen meekijken in hun administratie via ons portaal op Exact en Snelstart. Hebt u een ander boekhoudpakket? Geen zorgen, wij adviseren u graag.

Uw administratie efficiënter, accurater en voordeliger voeren?