Dagelijks in zee met het mkb

Bedrijvige mkb-accountants staan dicht bij ondernemer

Als ondernemen hoofdzaak is… Dan resteren er genoeg ‘bijzaken’ die belangrijk genoeg zijn om niet uit het oog te verliezen. Cijfermatige zaken zoals de financiële administratie en de loonadministratie, jaarrekeningen, fiscale aangiften en ga zo maar door. Zaken waarover Linden accountants zich graag ontfermt. Want de mkb-accountants van Linden staan dicht bij de ondernemer.

Van pionier tot ervaren ondernemer en van eenmanszaak tot middelgrote onderneming: elke fase van een bedrijf kent zo zijn uitdagingen, zowel bedrijfseconomisch als administratief en fiscaal. De accountants en adviseurs van Linden hebben affiniteit met ondernemen en staan u graag bij met raad en daad.

Cijfers op orde

Een jaarrekening die boekdelen spreekt. Een gestroomlijnde en inzichtelijke administratie. Ondernemen is een uitdaging die meer kans van slagen heeft naarmate de cijfers beter op orde zijn. Linden biedt uiteenlopende diensten om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen en te ontzorgen.

Op zoek naar een gedegen sparringpartner waarmee u op niveau van gedachten kunt wisselen? Bij onze accountants kunt u terecht met uiteenlopende kwesties. Advies over bedrijfsopvolging en overnames. Bruikbare suggesties als het gaat om financiering en subsidie. Aanbevelingen voor de juiste ondernemingsvorm, rekening houdend met fiscale en juridische implicaties. Tips en handreikingen bij het internationale zakendoen.

Maak kennis met de gedreven en ‘bedrijvige’ mkb-accountants van Linden!