Thuis in de agro sector

Accountants en adviseurs met een agrarisch hart

De agrosector is volop in beweging. Neem de ontwikkelingen in de melkveehouderij, de tuin- en akkerbouw en de varkens- en pluimveehouderij: overal staan duurzaam ondernemen en kwaliteit in het middelpunt van de aandacht. Bedrijven investeren massaal in duurzame energiebronnen en CO2-reductie. Energiebesparing staat hoog op de agenda. Een sector waarin de agro adviseurs van Linden zich uitstekend thuis voelen.

Advisering in de agrarische sector vergt specialistische kennis. De agro adviseurs van Linden kennen de branche als hun broekzak, volgen de ontwikkelingen op de voet en grijpen elke mogelijkheid aan om u profijt te laten hebben van fiscale voordelen en subsidiekansen.

Kansen aanreiken en vooruitkijken

De agrarisch ondernemer van vandaag heeft veel aan zijn hoofd en moet van bijna alle markten thuis zijn. Een adviseur als Linden brengt verlichting, ondersteunt en ontzorgt. Onze adviseurs signaleren bedrijfseconomische trends, begeleiden bij investeringskwesties, reiken innovatiekansen aan en helpen het bedrijfsrendement te verbeteren. Wij zorgen ervoor dat u tijdig inspeelt op veranderingen in de wet- en regelgeving. Én wij kijken samen met u vooruit op basis van actuele cijfers.

Linden: accountants en adviseurs met een agrarisch hart. Wij staan voor u klaar.